Tulostettava versio
Etusivu  | Koulutukset  | Asuminen  | Hintatiedot  | Ajankohtaista  | Työelämäpalvelut  | Kuvagalleria
Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto
Mediajournalismi
Kohti yhteiskuntatietoa ja -taitoa
Kuvataide
Valokuvaus
Visual Design
Ammatillinen lisäkoulutus
Lyhytkurssit
Maahanmuuttajat
Kesäkurssit


 

Paasikivi-Opiston juhlapyhät ja muut lyhytkurssit

Paasikivi-Opistolla voi viettää niin joulua, pääsiäistä kuin juhannustakin. Suurin osa kurssilaisista tulee jonkin järjestön kautta (Naiset Yhdessä ry - NASY, Kansallinen Senioriliitto), mutta kursseista voi tiedustella myös suoraan opistolta. Lisätietoa saa opintosihteeriltä.

Juhlapyhien lyhytkurssit ovat avoimia kaikille, mutta kurssien ohjelmat on yleensä laadittu senioreita silmällä pitäen. Kursseilla on rentoutumisen lisäksi kevyttä liikuntaa, kädentaitoja, kulttuuria ja erilaisia luentoja. Juhlapyhien kursseihin kuuluu täysihoito.

Kurssille voi tulla yksin, pariskuntana tai vaikkapa ystävän kanssa.

Hinnat 2014: pääsiäinen 350/450 €, juhannus 400/500 €, joulu 450/550 €. Hinta riippuu valitusta majoitusvaihtoehdosta, yhden hengen huoneesta lisämaksu 50 €. Hintaan sisältyvät täysihoito sekä kurssiohjelma.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: maarit.saikkonen@harjattula.fi tai puhelimitse 020 7488 672.

Pääsiäinen 2014

Ota irtiotto arjesta ja tule viettämään pääsiäistä Kakskertaan! Viiden päivän pääsiäiskurssilla on monipuolista ohjelmaa, herkullista ruokaa ja oivalliset rentoutumismahdollisuudet.

Hintatiedot

350 € , majoittuminen Keikkulassa.

450 €, majoittuminen Saukkolassa/Talonpojassa/Pehtoorissa.

Yhden hengen huoneesta lisämaksu 50 e. Kaikki hinnat sisältävät kurssiohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen ja kevyt iltapala). Lisämaksusta mahdollisuus hierontaan / muuhun hoitoon: tiedustele asiaa Maarit Saikkoselta.

Ohjelma

Majoittuminen alkaa 17.4. kello 12. Kotiinlähtö on 22.4. kello 11. Tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille tulopäivänä, mutta pääsiäisen ohjelmaan kuuluu mm. vesijumppaa, kaksi mielenkiintoista luentoa, askartelua (kranssit, korupaja), kulttuuria sekä tietysti juhlava pääsiäisillallinen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Maarit Saikkonen (etunimi.sukunimi@harjattula.fi), puh. 020 748 8672.

Senioriakatemia 19.-24.5.2014

Senioriakatemian ohjelmassa on korkeatasoisia asiantuntijaluentoja ajankohtaisista aiheista muun muassa historian, talouden, politiikan, kulttuurin ja terveystiedon aloilta.

Ohjelmassa on myös kulttuuriretki Turkuun. Tärkeässä osassa Senioriakatemiassa ovat myös yhteiset keskustelut ja liikunta Harjattulan kauniissa keväisessä ympäristössä.

Tutustu Senioriakatemian mielenkiintoiseen ohjelmaan. Kurssin hinta on 230 €. Lisäksi teatteriretkelle lähtevät maksavat itse lipun hinnan (15 €) ja kulttuuriretkelle lähtevät bussin hinnan (10-15 €).

Lisätietoja kurssista antaa Heikki Toimi (etunimi.sukunimi@harjattula.fi). Ilmoittautumiset ottaa vastaan Maarit Saikkonen.

Päiväleirit koululaisille 2014

2.-6.6.2014: Englantia alakoululaisille: learning by doing

9.-13.6.2014: Teemana taide

Kahtena ensimmäisenä koulujen kesälomaviikkona järjestämme päiväleirejä, jotka on suunnattu alakoululaisille. Ohjelmassa on monipuolisesti erilaista ohjattua toimintaa, ja opiston virikkeellisellä kampusalueella viihtyy varmasti jokainen lapsi!

Opistolle tullaan ma-pe bussilla numero 15, joka lähtee Kauppatorilta kello 8.45. Leirin opettaja on bussissa mukana. Bussi tulee takaisin Kauppatorille noin kello 15.50.

Leirin hinta on 120 € / viikko. Hinta sisältää leiriohjelman, materiaalit, lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja leirit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: mari.nurmio@harjattula.fi tai p. 0207 488 615

Juhannus 2014

Tule viettämään rentouttava juhannus vihreään Kakskertaan! Juhannuskurssillamme saat nauttia valmiiksi katetuista ruokapöydistä ja unohtaa kiireen ja stressin.

Hintatiedot

400 € , majoittuminen Keikkulassa.

500 €, majoittuminen Saukkolassa/Talonpojassa/Pehtoorissa.

Yhden hengen huoneesta lisämaksu 50 e. Kaikki hinnat sisältävät kurssiohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen ja kevyt iltapala). Lisämaksusta mahdollisuus hierontaan / muuhun hoitoon: tiedustele asiaa Maarit Saikkoselta.

Ohjelma

Majoittuminen alkaa 19.6.kello 12. Kotiinlähtö on 24.6. kello 11. Tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille tulopäivänä, mutta juhannuksen ohjelmaan kuuluu mm. ohjattua liikuntaa, luentoja sekä juhannustanssit.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Maarit Saikkonen (etunimi.sukunimi@harjattula.fi), puh. 020 748 8672.

Julkaistu: 14.04.2014 klo 15:42